Over ons

De eigenaars van deze stralende B&B zijn Serge en Marica, afkomstig uit Oost-Vlaanderen. Beiden hebben zij een koksopleiding genoten. De één in Brugge de ander in Lokeren. De passie en liefde voor een verfijnde keuken is al gauw gaan groeien bij Serge. Hij heeft er dan ook enkele jaren van kunnen proeven in het Waasland. Marica echter voelde zich helemaal thuis in de verkoop en groeide mee op in de bakkerij van haar vader te Sint-Niklaas. Zo gaande weg zochten zij uiteindelijk naar een gezamenlijk doel en dat was samen een patisserie-delicatesse zaak starten. In 1999 richten ze samen hun eigen zaak op te Kruibeke. Het werd een succesverhaal dat 18 jaar mocht
duren. Intussen hebben zij 4 kindjes mogen verwelkomen die stilaan groot worden. Nu is het moment gekomen om een nieuwe droom waar te maken.

Op zoek naar een prachtige locatie met veel mogelijkheden, kwamen zij terecht in het mooie authentieke Tongeren. Met hun culinaire achtergrond trachten zij dan ook hun gasten zeer verfijnd en warm te verwennen.

 

Facebook Instagram