De Chef

Serge genoot van een koksopleiding aan de Groene Poort te Brugge. Waarna hij op enkele toplocaties gewerkt heeft. Vandaag maakt hij met de kennis van jaren, s'avonds een heerlijk diner.U kan hiervan genieten in het  unieke kader aan 40€ p.p. Zo kan je van tafel recht het bed inrollen en hoeft er niemand BOB te zijn.

Mensen verwennen staat centraal

Hartjestijd in februari

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Rozenijs met rode vruchten en gebakken appeltjes, afgewerkt met een krokantje.

Gluhwein van appelsap uit eigen tuin.

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Bij koude winterdagen was het best gezellig buiten aan de vuurschaal met een warme gluhwein van appelsap.

En zeker als we weten dat de appeltjes uit onze eigen boomgaard komen.

Zie ze vliegen ...

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Marica is specialist in pannenkoeken bakken. 

Facebook Instagram