The Chef

Serge enjoyed a cookery course at the Groene Poort in Bruges. After which he worked in a few prime locations.

Today, with his knowledge of years, he makes a delicious dinner in the evening.
You can enjoy this in the unique framework at 40 € p.p.
This way you can roll straight into the bed from the table and there is no need to be a BOB.

Pampering people is central

Hartjestijd in februari

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Rozenijs met rode vruchten en gebakken appeltjes, afgewerkt met een krokantje.

Gluhwein van appelsap uit eigen tuin.

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Bij koude winterdagen was het best gezellig buiten aan de vuurschaal met een warme gluhwein van appelsap.

En zeker als we weten dat de appeltjes uit onze eigen boomgaard komen.

Zie ze vliegen ...

  • Posted on: 20 March 2019
  • By: Marica

Marica is specialist in pannenkoeken bakken. 

Facebook Instagram